15 ikke-tradisjonelle salater

15 ikke tradisjonelle salater
15 non traditional salads ikke-tradisjonelle salater

Vil du ha en fin salat til kostholdet ditt eller bare for å være litt mer helbredende, men alt du kan finne er de samme kjedelige salatceasarsalatene ?? Prøv disse 15 forskjellige salatene

Disse 15 ikke-tradisjonelle salatene gir et spark til dagen din. Salat trenger ikke å være kjedelig eller grønn. Salat kan være deilig, full av smak og fremdeles være sunn for deg.

…Noen ganger er alt du trenger for å gjøre dagen lysere opp en liten forandring

1. VEGAN TOFU ‘HALLOUMI’ SALAD MED TAHINI-KJOLE

Noen ganger savner du bare ost som vegansk ikke? Og halloumi er en så flott ost. Hva med hvis du kan etterligne den til en forferdelig salat? Prøv denne

vegan tofu halloumi salad with tahini dressing

Oppskrift fra Shivani Loves Food her

2. LETT TAHINI KYLLINGSALAT

Bare fordi du vil ha noe annet, betyr ikke det at du ikke kan ha en fin kyllingsalat. Noen ganger trenger du bare å skifte noen ingredienser og sausen for å få et helt annet måltid

easy tahini chicken salad

Oppskrift fra Strenght & Sunshine her

3. INDISK FISK SALAT

Sannsynligvis den mest uvanlige salaten riktig. Hvem skulle tro at fisk + karri + salat ville bli deilig?!? Men de gjør det. Bare for å bevise at ikke alle salater trenger å være med kjøtt, vegansk eller vanlig tunfisk. Det vil overraske deg hvor bra det er.

indian fish salad

Oppskrift fra The Hyperborean Spell her

4. KALE OG RETRØTTE SALAT I GYKKE YOGURT-JENTKJENTE

Har du noen gang prøvd å blande grønnkål og rødbeter? Kanskje ikke, men denne kombinasjonen vil overraske deg. Og den superfriske yoghurtdressingen gir den en fantastisk blandet smak

kale and beet salad

Oppskrift fra Diy Candy her

5. LYS SATAY KYLLING SALAT

Snakker du om forskjellige sauser som kan forvandle salaten din totalt, har du hørt om satay? Kanskje du tror det betyr peanøttsaus. Tenk igjen. Satay eller sate (i Indonesia hvor det er nasjonalretten), er et krydret, spydt og grillet kjøtt, servert med saus. Sausen lages vanligvis med peanøtter og soyasaus – det som får folk til å assosiere navnet med sausen.

light satay chicken salad

Oppskrift fra Supergolden Bakes her

6. SVART BØNNE TUNFISK RANCH SALAT

Når vi går tilbake til fisk, er tunfisk et flott, enkelt og billig alternativ. Og hvis du bytter ut mayo med lett ranchdressing, forbedrer det smakene mens du minimerer kaloriene. Mens de svarte bønnene vil fylle deg med sunt protein, holder du deg full hele dagen

black bean ranch tuna salad

Oppskrift fra Dizzy Busy & Hungry her

7. SUNN POTET SALAT

Hva med poteter som ingrediens? Ikke så vanlig, men likevel deilig. De går fantastiske med bacon og egg. I tillegg kan du legge til alle grønnsakene du elsker.

healty potato cobb salad

Oppskrift fra My kitchen love her

Forbløffet ennå med alle disse alternativene for uvanlige og forskjellige salater ?? Vent til du ser alle de 15 ikke-tradisjonelle salater

8. GRØNN SALA MED PUMPKINFRØR (PEPITA) KJOLE

Grønn salat trenger ikke å være kjedelig. Nei. Denne oppskriften er laget ekstra spesiell med skiver av pære og eple, pluss en superenkelig, velsmakende gresskarfrø (pepita) dressing. En obligatorisk sommer-salat.

green saalad pumpkin seeds dressing GRØNN SALA MED PUMPKINFRØR (PEPITA) KJOLE

Oppskrift fra Veggie Desserts her

9. MIDTØSTEN BØNNE SALAT

Denne forfriskende og sunne, veganske bønnesalaten – Balela, inspirert av Midt-Østen, er laget med forskjellige typer bønner, greener, friske grønnsaker, olivenolje og arabisk krydder. En titt på hvordan vegansk mat kan være fantastisk og superfyllende.

middle eastern bean salad

Oppskrift fra Green Bowl 2 Soul her

10. KINESISK KYLLING SALAT

Noen ganger vet du aldri hvilke kombinasjoner som blir fantastiske. En kinesisk salat? Og blanding av mandariner med kylling, nudler og nøtter ?? Ja det er flott!! Og mandariner gjør det superfrisk og nytt. Ikke vær redd for å prøve nye mikser

chinese chicken salad KINESISK KYLLESALAD

Oppskrift fra Spaceships and laser beams her

Leter du etter noen ting for å gjøre salaten din lysere? Jeg har noe for deg, og hvis du kjøper dem fra disse tilknyttede linkene, får jeg noen prosentandel til bloggen, uten ekstra kostnader for deg.

11. SØRVEST KRYDET KYLLING SALAT

Jeg bare elsker litt krydret mat, og de fleste salater er det ikke !! Men denne vil skyrocket sansene dine. Og det er superenkelt. Ikke mer kjedelig mat!

When is Dinner - Southwest Spicy Chicken Salad

Oppskrift fra When is dinner her

12. VEGAN KIKERTER TUNNFISK SALAT

Forvirret av navnet? Denne salaten har nøye utvalgte ingredienser som gir den en sjømat smak mens den er kjøttfri. Ikke flere unnskyldninger for å ha et kjøttfritt måltid;)

Make it dairy free - CHICKPEA VEGAN TUNA SALAD

Oppskrift fra Make it diary free her

13. FATTOUSH-A VEGAN LIBANESISK SALAT

Denne deilige veganske arabiske salaten Fattoush lages ved å blande ferske greener og grønnsaker med stekte eller ristede biter av libanesisk brød kjent som Khubz. De to hovedingrediensene som gjør denne enkle, enkle, friske salaten så unike er stekt brød og et Midtøsten-krydder – Sumac.

FATTOUSH-A VEGAN LEBANESE SALAD libanesisk salat

Oppskrift fra Green Bowl 2 Soul her

14. DEN BESTE KALE SALADE

Ikke alle salater må være et måltid. Så kan bare være en fantastisk side rett til favoritt grillet kjøtt / fisk / vegansk alternativ. Denne tilfører en haug med frukt og nøtter til grønnkål. I tillegg lærer det deg hvordan du behandler grønnkål for å gjøre det beste ut av dette grønne.

Savory bites recipes - the best kale salad

Oppskrift fra Savory bites recipes her

15. CÆSAR PASTASALAT

OK dette er kanskje ikke den mest ekstravagante nye salatoppskriften. Men det tjener til å vise hvordan det å endre litt på en av de mest elskede salatene våre noen ganger kan gå mye for nye smaker. I tillegg til at det gjør det barnevennlig, har det et fullt måltid for de små. Noen ganger trenger du noen karbohydrater i livet ditt. Som et pluss – hjemmelagde krutonger – så yummi.

little sunny kitchen - ceasar pasta salad

Oppskrift fra Little Sunny Kitchen her

Konklusjon

Er du ute av unnskyldninger for å hoppe over saladager? Ikke så kjedelig lenger. Salater er bare en måte å se på mat på. Noen ganger er alt du trenger å tilbringe favorittmåltidene dine med grønnsaker og grønnsaker. Hvis ikke så kreativ er det bare å velge en av disse favorittene og gi middagen en vesten i øst, en kjøttfri dag eller en favoritt salat med litt forfriskende ny dressing.

Eller trenger du mer enn 15 nye oppskrifter på ikke-tradisjonelle salater ??

Kos deg og bli sunn