Kake med Roser

kake med roser

Hvit sjokolade og kirsebærmousse

Decorated roses cake, withe chocolate mousse with cherry

Den vakreste og enkle rose kaken du noensinne vil gjøre

Så..Det er egentlig ikke en rose kake, det er faktisk en hvit sjokolade og kirsebær mousse, dekorert med roser. Det ligner en kake, men det er det ikke. Det er en frisk, enkel og imponerende mousse.

Vel, jeg fikk noen roser <3 (jeg vet heldig meg). Jeg elsker blomster, alle slags, men spesielt roser og orkideer. Men de dør til slutt 🙁 Og jeg var så glad for å ha dem som jeg prøvde å udødeliggjøre dem. Jeg tørker dem vanligvis, men denne gangen bestemte jeg meg for at jeg kunne bruke dem til kakedekorasjon.

Vel, jeg kunne ha gjort en “normal” 3-lags kake og sette roser på den, men jeg tenkte “hva slags ting kan jeg oppfinne som ikke er det samme gamle, alle gjør det?”

Decorated roses cake, white chocolate mousse with cherry

Se på dette! Er det ikke bare fantastisk ??

Jeg elsker måten denne moussen viste seg. Jeg gjorde det bare for 2 av oss, så det er ikke for stort eller har mye blomster. Og mine blomster var ikke så friske, så du kan legge merke til endringer på kronbladene. Men hvis du bruker friske blomster, sparer gelatin dem perfekt.

Du kan doble eller tredoble størrelsen og bruke favorittblomstene dine

Decorated roses cake, white chocolate mousse with cherry

Det er så enkelt at du vil gjøre det for hver middagsselskap, skolefest, alle partiene du selv vil gå. Det er super pent og imponerende. Og du kan til og med gjøre det med spiselige blomster. Jeg anbefaler ikke å spise disse rosene

En mousse å imponere

Noen ganger vil du bare imponere. Enten hjelper din venn med å ta en dessert til festen, spise middag med svigerfamilien, eller bare invitere sjefen til middag på huset ditt. Men det kan være litt for mye å lage en 3-lags løkkake og dekorere den. Denne oppskriften er super enkel og så vakker.

Decorated flower white chocolate mousse with cherry

Du må tenke fremover, har det behov for mye tid til å bosette seg i kjøleskapet. Men flott for å gjøre fremtidsbegivenheter, uten å trenge tid for siste minutts dekorasjon, smørbrød løses eller bekymre deg om kaken vil gå tørr.

Rose cake decorated. White chocolate and cherry mousse

Hvit sjokolade og kirsebær

Jeg vet, bare tanken på denne kombinasjonen gjør meg kule. Jeg elsker sjokolade, alle slags sjokolade, men søtere er de bedre. Så åpenbart elsker jeg hvit sjokolade. Men det er så vanskelig å finne en god kvalitet en riktig? Alltid favorittene mine vil alltid være Milky bar knapper (eller Galak i Portugal) av Nestle. Ohh jeg spiste så mye av disse da jeg var barn.

Selvfølgelig trenger du ikke disse for å være nøyaktige, men kjøp mer enn butikken billig hvit sjokolade. Som en sjokolade Connoisseur (hovedsakelig fordi jeg fortærer MYE av det nesten daglig, og prøver alle forskjellige) stoler på meg på dette. I hvit sjokolade gjør kvaliteten en stor forskjell. Billig en vil smake som mel. Fryktelig …. gjør nesten sjokoladen ikke spiselig. Så gå for litt kvalitet belgisk hvit sjokolade. Og husk, du kan alltid kjøpe forskjellige for å prøve ut før du gjør denne oppskriften … alltid en god unnskyldning for å spise sjokolade: P

Men hvit sjokolade er veldig søt. Så min første ide om å lage en kirsebærcoulis ville gjøre dette altfor søtt helt. Så jeg bestemte meg for en enkel løsning. Kirsebær yoghurt. Selv trodde, avhengig av merkevaren du kjøper, kan det også være søtt, yoghurten selv har surheten til å kutte litt av søtheten. Så når du velger, gå for sourest av yoghurt.

white chocolate and cherry mousse

Yoghurt vil ikke være fast som sjokolademousse, men det gjør det enda mer interessant. Blandingen av teksturer er viktig i matlagingen.

Så denne desserten har alt …

Vakker dekorasjon

Super lett

Søte og sure smaker

Solid og kremaktig tekstur

Rose kake – hvit sjokolade og kirsebær mousse

Recipe by JoanaCourse: DessertCuisine: Verden mat

Ingredients

  • 6 til 7 Roses

  • 12 Gelatinark

  • 200 gr Hvit sjokolade god kvalitet

  • 200 ml Kremfløte

  • 1 Kirsebær yoghurt

Directions

  • ROSER TOP
  • Start med å velge en tin med formen du vil ha din mousse å være. Jeg gikk for en rund kuppel som skål.
  • Sug 9 gelatinplater i kaldt vann. Eller følg instruksjonene på gelatinepakken din. Etter at de er myke, varme dem opp til de er helt oppløst
  • I din beholder / tinn / bolle bestemme hvor vil du ha rosene og være en linje på bunnen av dem. Du vil fylle all den plassen med gelatin. Legg til ekstra vann og bland til du har nådd den linjen. Kast deretter blomstene opp ned (så når du unmold det er rosene vendt opp). Sett alt på kjøleskapet i 5 timer eller til gelatin er fast.
  • MOUSSE
  • Begynn med å mikrobølge din hvite sjokolade med 2 ss fløte i 30 sekunders mellomrom til den er nesten fullstendig smeltet.
  • I en bolle pisk gjenværende kald krem ​​til myke topper danner.
  • Myk og oppløs 3 gelatinplater.
  • Tilsett sjokolade og gelatin til pisket krem ​​for hånd, fold dem forsiktig.
  • Legg moussen til toppen av blomsterkulen. Drikk yoghurt striper i moussen, ikke bland dem helt.
  • Chill i kjøleskapet til helt satt – 5h til over natten.

Tips og notater

  • Siden denne moussen ikke trenger å bake, kan du velge hvilken som helst type bolle, beholder, tinn med den formen du vil ha rosene til å vise. Vær kreativ og gjør en fin blomsterarrangement. Det kan være rektangulært med en blanding av blomster, firkantet med en matematisk visning av roser, eller en pen kuppel som min.
Decorated flower cake, withe chocolate mousse with cherry
  • Hvis blomstene dine synker i vannet, plasser bollen uten dem i kjøleskapet i 30 minutter til 1 time for at gelatinet begynner å stramme opp, men ikke helt. Plasser deretter blomstene dine. De burde holde seg i posisjon nå.
  • For å unmold kaken plasser bollen i varmt vann i 1 min.

Bruk denne oppskriften til å være kreativ og lage dine egne mousse-domener. Du trenger ikke spiselige elementer, så lag ditt eget tema mousse. Del og legg inn alle dine innovasjoner og opplevelser her 🙂

Get Sponsored by Big Brands

Vil du begynne å tjene penger på bloggen din? Gratis gjelder med IZEA for å få kontakt med de beste merkene og få de beste tilbudene for sponsede innlegg